Quest Leisure Products
HomeNIEUWScreenHouse 6Instant ShelterInstructiefilm You TubeBeeldenFolder downloaden
ScreenHouse 4


Quest Elite Instant Spring Up Screen House 4
De kleinere uitvoering van de Quest Elite Instant Spring Up Screen House 6 is de vierkante Screen House 4. Het is perfect voor een feestje in de tuin, overdekking van bijvoorbeeld een kinderbadje of zandbak zodat de kinderen niet in de volle zon spelen of in te zetten bij evenementen als stand of 'behandelplaats'voor hulpdiensten.

Bekijk het beeld- en filmmateriaal voor een goed overzicht van de toepassingsmogelijkheden.

Afmeting 244 x 244 cm, hoogte 210 cm.

Het is de perfecte oplossing voor het toevoegen van een zeer snelle, praktische en eenvoudige bescherming bij diverse weertype voor tuin en recreatie, kamperen en vrijwel elke andere outdoor activiteit.


Het Screen House frame beschikt over een uniek pop-up systeem dat het mogelijk maakt dat één persoon dit Screen House op kan zetten in minder dan een minuut. U hoeft niets om in elkaar te zetten of te monteren, het opzetten gaat in slechts drie eenvoudige stappen.

Stap 1 : Breng het Screen House in positie
Stap 2 : Vouw het Screen House open
Stap 3 : Zet vast, zekeren (aanbevolen)
Extra verkrijgbaar: blinderende zijwanden

De zijkanten zetten uit naar  buiten zodat u binnen 100 % van de ruimte kunt benutten. Het Screen House heeft volledig afgeschermde zijden rondom dus u hoeft niets achteraf toe te voegen. De screenwanden houden vervelende insecten buiten en het houdt het merendeel van de wind tegen, maar laat de luchtstroom door voor heerlijke verkoeling. Bij zonnig weer zorgt de UV-coating en de schaduw van het dak samen met de volledig afgeschermde zijkanten ervoor dat het in het Sreen House koeler is dan daarbuiten.

Gemakkelijk op te zetten, net zo makkelijk om weer in te klappen en op te bergen, het Screen House is de perfecte aanvulling op elke outdoor leefruimte. Het is zowel beschutting tegen slecht weer, schaduw bij veel zon, koelte bij warmte en extra privacy wanneer u dit nodig heeft.

Kenmerken
• In enkele seconden op te zetten
• Zeer eenvoudig in gebruik
• Door één persoon op te zetten
• Sterke en stabiel
• Niets te monteren
• Niets toe te voegen
• Vijf volledige screenwanden
• Volledig afgeschermde dubbele ritsdeur
• Inclusief 5 stormbanden en haringen
• Waterdicht dak
• Totale Screen House past in één tas

 

Materialen
• Dak : 210D PU gecoat Oxford Polyester
• UV bescherming : 50+
• Hydrostatische zuil : 1000 cm.
• Afmetingen : 350 x 350 cm*
• Hoogte : 210 cm*
• Afmetingen verpakt : 185 x 18 x 18 cm*
• Totaal gewicht : 18 kg*

* Alle maten en gewichten zijn bij benadering

 
Functies die het Screen House 4 onderscheiden van de rest

Gebruikersgemak
Dit is het makkelijkste tuinhuisje, of recreatietent die op dit moment verkrijgbaar is. Het duurt slechts enkele seconden om door één persoon opgezet te worden. Er is niets te monteren of samen te stellen. Om dit Screen House op te zetten volgt u gewoon deze drie eenvoudige stappen:
1. Neem het Screen House uit de tas en leg het op de grond.
2 . Trek de zijwanden uit tot ze naar buiten uitklappen.
3 . Duw het dak naar boven tot het uitklapt.
Gedaan in enkele seconden door één persoon, zo simpel, zo effectief, zo snel.

Sterkte
Mede door de extra haringbevestigingen en stormbanden is dit Screen House extreem sterk en stabiel.

Waterdicht dak
Het dak van het Screen House is waterdicht. Het heeft beschermde zomen en is gemaakt van een hoge kwaliteit stof om ervoor te zorgen dat het weerbestendig is.

Complete zijwanden
Dit Screen House wordt volledig geleverd met de zijwanden al op zijn plaats. Er is niets meer nodig om daarna toe te voegen, het is direct vanaf het begin compleet afgeschermd met wanden. De zijden zijn volledig voorzien van een screenwand, wat betekent dat het koeler blijft in de zon en toch de lucht in en uit kan laten circuleren. Het houdt het merendeel van de wind tegen waardoor het warmer is in het Screen House in de winterperiode.

UV Protectie
Het dak van het Screen House is voorzien van een hoogwaardige UV-coating. Deze coating beschermt niet alleen u, maar ook het Screen House zelf tegen de schadelijke zonnestralen. Het heeft de hoogste mogelijke UV-bescherming (50 +), zodat u zeker kunt zijn van bescherming. Het geeft u uw bescherming en het Screen House heeft een langere levensduur.
www.questleisure.nl
www.retime.nl
 

Home
NIEUW
ScreenHouse 6
ScreenHouse 4
Instant Shelter
Instructiefilm You Tube
Beelden
Folder downloaden