Quest Leisure Products
HomeNIEUWScreenHouse 6ScreenHouse 4Instructiefilm You TubeBeeldenFolder downloaden
Instant Shelter
Quest Elite Instant Shelter

Wij introduceren de Quest Elite Instant Shelter, in seconden op te zetten en veelzijdig in gebruik.
Snel, compact en praktisch voor vele doeleinden!


Met deze Shelter heeft u vele mogelijkheden om snel een tijdelijke beschutting te creëren bij uw caravan, camper, auto, tuinhuisje of misschien wel achter op uw boot.
De optionele blinderingswanden kunnen zorgen voor extra privacy.
Uiteraard is deze Shelter geschikt als reisartikel en geeft wanneer nodig de juiste compacte bescherming die u nodig heeft.

Kijk bij beelden voor meerdere toepassingsmogelijkheden met de Shelter.
Shelter als entree bij caravan
De Shelter wordt op deze foto toegepast als entree bij een caravan. Bij slecht weer geeft het beschutting voor bijvoorbeeld het
uitdoen van uw schoenen en dichtklappen van de paraplu. Bij veel zon geeft het de ideale schaduwplek en kunt u de deur rustig open laten staan en toch uw privacy behouden.

Het is de makkelijkste en snelst op te bouwen compacte schuilplaats, boordevol functies en met het unieke gepatendeerde pop-up spanframe in slechts enkele seconden om op te zetten.

 

De Shelter kan gebruikt worden op veel verschillende plaatsen voor diverse doeleinden.
Bijvoorbeeld op de zijkant van een gebouw, caravan, camper en op een standaard auto. De hele shelter wordt geleverd in een tas. Neem de Shelter uit de tas, zet het dak uit en
bevestig het op de gewenste plaats, schuif de staanders uit tot de juiste hoogte. Zeker de Shelter met enkele haringen. U bent klaar in seconden.

Op te zetten in seconden
 Deze universele shelter is verbazingwekkend snel op te zetten. Dit gepattenteerde framesysteem maakt het uiterst gemakkelijk op te zetten en vervolgens vast te klikken waardoor het de snelste en gemakkelijkste Shelter is.
 

Uniek Frame
Het bijzondere frame van deze universele beschutting geeft het een voorsprong op al zijn concurrenten.
Dit frame heeft een groot voordeel ten opzichte van niet - ingelijste luifels  vanwege het unieke vergrendelingsmechanisme in het dak. De staanders hebben niets te spannen wat een groot verschil is met bestaande luifels.

 
Eenvoudig te gebruiken
 Dit unieke frame op de universele Shelter is voorzien van een niet- spanning mechanisme. Het frame wordt eigenlijk vastklikt , wat betekent dat je het niet hoeft op te spannen. Het betekent ook dat je niet hoeft te herbespannen op een later tijdstip, wat meer vrije tijd voor u betekent.

Lichtgewicht
De lichtgewicht karakter van deze Shelter (totale gwicht is 8 kg inclusief haringen scheerlijnen en de tas) betekent dat het niet veel toe zal voegen aan uw totale draaglast en is dus makkelijker mee te nemen en op te zetten dan zwaardere rivalen.

 

 
www.questleisure.nl
www.retime.nl

Home
NIEUW
ScreenHouse 6
ScreenHouse 4
Instant Shelter
Instructiefilm You Tube
Beelden
Folder downloaden